Katsotut tuotteet

Uudet tuotteet

Myydyimmät

ACU Tape - Kinesioteippi Näytä suurempana

ACU Tape - Kinesioteippi

Uusi

DongBang Acu-tapes kinesioteipit on valmistettu kinesioteippaukseen, eiväkä sisällä lääkeaineita tai muita haitallisia aineosia. Valmistettu venyvälle kankaalle (100 % puuvilla), joka antaa juuri oikean kireyden ja jännitteen teipille. Teippi on hengittävää ja sietää hikoilun ja kastumisen.

Yhdessä rullassa 5m x50mm.
Pakattu säilytyslaatikkoon josta teipin paloittelu on helppoa.

Tiedot

8,90 €

  • Musta
  • Punainen
  • Sininen
  • Beige

Add to wishlist

Tiedot

DongBang Acu-tapes kinesioteipit tulevat valmistajalta, joka on erikoistunut huippulaadukkaisiin akupunktioneuloihin ja akupunktioalan tuotteisiin. Nämä teipit on valmistettu kinesioteippaukseen, eiväkä sisällä lääkeaineita tai muita haitallisia aineosia. Valmistettu venyvälle kankaalle (100 % puuvilla), joka antaa juuri oikean kireyden ja jännitteen teipille. Teippi on hengittävää ja sietää hikoilun ja kastumisen. (Mahdollistaa saunomisen, peseytymisen ja uimisen). Väreillä ei ole vaikutusta, vaan niiden tarkoitus on ainostaan helpottaa ja selkeyttääteippausta.

Kinesioteippausta käytetään yleisimmin lievittämään kipua, lisäämään nivelliikkuvuutta sekä normalisoimaan lihastoimintaa. Kinesioteippauksen käyttöalat ovat laajat. Teippausta käytetään kivun lievitykseen, lihaskaramppien poistoon ja lievitykseen, parantamaan veren kiertoa sekä lymfakiertoa. Urheilulääketieteessä  kinesioteippauksella on laajat käyttöalueet. Kinesioteippaus on sensorista stimulaatiota, jolloin nivelessä säilytetään täysi liikkuvuus, vaikka sitä tuetaan. Kinesoteippaus ei ole urheiluteippausta. Kinesioteippaus on erittäin käyttökelpoinen apu monenlaisiin tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja vaivoihin.

DongBang kinesioteipit ovat erittäin laadukkaita ja valmistettu parhaista materiaaleista. Niitä käytetään yli sadassa maassa. Valmistusmaa on Korea. Kun haluat käyttää alan parhaita tuotteita, tilaa DongBang tuotteet. Et tule pettymään. Vertaa laatua mihin tahansa markkinoilla.
 100 % tyytyväisyystakuu!
Yhdessä rullassa 5m x 50mm.
Pakattu säilytyslaatikkoon josta teipin paloittelu on helppoa.


Suomen parhaaseen tarjoushintaan!

Olemme Suomen virallinen DongBang edustaja kaikissa DB-tuoteissa. Kaikilla DB-tuotteilla takuu ja 100 % tyytyväisyystakuu.