Katsotut tuotteet

Uudet tuotteet

Myydyimmät

Point-Mate™ Acu-Locator pisteenilmaisin

Pnt-Mate-etsin

Uusi

Point Mate on akupisteiden etsintälaite. Tällä paikannat akupisteet 100 %:n tarkasti ja helposti.
Laitteessa säädettävä herkkyys erilaisille ihotyypeille. Ilmaisee pisteen äänimerkillä. Point Maten avulla sinun ei tarvitse epäillä tuliko akuneula oikeaan paikkaan. Helppo ja nopea käyttää.

Tuote, joka on ollut myynnissämme yli 30 vuotta. Satoja tyytyväisiä käyttäjia. Katso lisätiedot.

Tiedot

74,50 €

Add to wishlist

Tiedot

Point Mate on akupisteiden etsintälaite. Katsot akupistekartsasta haluamasi pisteen yleinen alue. Point Mate kertoo sinulle tarkan pisteen paikan. Akupisteet ovat vain n. 2-3 mm:n kokoisia. Nyt pystyt asettamaan neulan juuri tarkalleen akupisteeseen ja silloin hoidon teho on parhain mahdollinen.

Tämän etsintälaitteen avulla voit varmistaa akupisteen paikan 100 % tarkasti ja virheettömästi.


Point Mate toimii tavallisella 9 V:n painonappi paristolla. Jos tarvitset pariston, sivultamme löytyy linkki tilaukseen. (Löytyy myös kaiksta tavarataloista ymv kaupoista)


Point Mate  laitteessa on säädettävä herkkyyden säätö. 

Pienen kokonsa ansiosta kulkee mukana kätevästi.

Nyt voit etsiä akupisteet 100 %:n tarkkuudella. Näin neulahoito on tehokasta ja toimivaa. Tämä on malli, jota akupunktion ammattilaiset käyttävä ympäri maailman.

Akupunktiota aloittelevalle tai opiskelevalle tämä on välttämätön laite. Pieni investointi. Tätä laitetta käytät loppuelämäsi.

Point Mate on laadukkain pisteenilmaisin markkinoilla.

Hinnaltaan edullinen. Tulee maadoitusjohdon ja etsintäpään kanssa. ( Tutkittava henkilö pitää maadoitusjohtoa kädessään pisteenhaun aikana. )

Point Mate ilmaisee pisteet äänisignaalilla ja LED-valolla, joilla on erittäin helppo paikallistaa tarkalleen oikea pisteen  sijainti.

Suomenkielinen käyttöohje. Laite on erittäin helppo käyttää. Välttämätön varuste kaikille akupunktiota tekevälle ammattilaiselle tai harrastajalle. Tämän laitteen hankittuasi ei tarvitse olla huolissaan onko neula oikeassa pisteessä.

Lisätarvikkeet