Katsotut tuotteet

Uudet tuotteet

Myydyimmät

Pointer Excel II akupisteiden stimulointiin

Pnt-exc2

Uusi

Pointer Excel 2 on akulaite, jossa on pisteenetsijä ja sähköakulaite samassa. Soveltuu myös korvapisteiden stimulointiin. Ammattilaisille valmistettu sähköakulaite. Kaksi pulssimuotoa: aktivoiva ja vaimentava. Säädettävä teho stimulointiin ja pisteenilmaisimen portaaton herkkyyden säätö. Taajuuden säätö 1 - 16 Hz. Lue lisätiedot. Digitaalinen näyttö. DE LUXE malli!

Katso lisätiedot.

Tiedot

325,00 €

Add to wishlist

Tiedot

Pointer Excel 2 on akulaite, jossa on pisteenetsijä ja sähköakulaite samassa. Pisteenetsijä ilmaisee akupisteen voimistuvalla äänimerkillä, LED-valolla ja digitaalisella numeronäytöllä. Painamalla laitteen päällä olevaa nappia, pisteeseen voidaan antaa sähköpulsseja. Sähköakulaitteessa on säädettävä, portaaton pulssin ja voimakkuudeen valinta. Taajuutta voidaan säätää 1 - 16 Hz välillä.

 Soveltuu myös korvapisteiden stimulointiin. Mukana on erillinen korvapiste-elektrodi. Laitteessa on kaksi pulssimuotoa: vaimentava ja aktivoiva pulssi ja laite toimii 9 V:n paristolla. Mukana suomenkieliset käyttöohjeet, maadoitusosa, sekä korvan akupisteiden stimulaatioon erikoiskärki.

Mukaan tulee kuljetuskotelo. Pointer Excel II on yksi tämän hetken suosituimmista maailmalla käytettävistä akulaitteista. Ollut myynnissämme jo n. 20 vuotta. Satoja tyytyväisiä käyttäjiä.

9 V:n paristo ei kuulu toimitukseen. Varaa paristo(t) nettisivultamme.

Tämä malli on tehty ammattikäyttöön ja vaativille alan harrastajille. Helppo käyttöinen ja tehokas akulaite, joka on ollut markkinoilla pitkään. Todettu erittäin luotettavaksi ja kestäväksi laitteeksi kovassakin ammattikäytössä.

Tämä malli on ammattilaisten suosima akulaite ympäri maailman.

Suositeltavia suomenkielisiä akupunktiokirjoja:

LOHIKÄÄRMEEN LÄÄKETIEDE

PISTEET JA MERIDIAANIT

Kirjat löytyy myynnistämme.

Lisätarvikkeet