Katsotut tuotteet

Uudet tuotteet

Myydyimmät

AWQ-105 Näytä suurempana

AWQ-105 sähköakulaite ammattikäyttöön

Uusi

Sähköakulaitteiden DeLuxe malli ammattikäyttöön!

AWQ-105 PRO on korkealaatuinen ammattikäyttöön valmistettu sähköakulaite. Viimeisintä tekniikkaa. Varustettu kahdella diginäytöllä. Akupisteiden hakulaite. Toimii verkkovirralla ja paristoilla. 5-ulostulokanavaa. Erittäin monipuolinen laitte! Lue tarkemmat tekniset tiedot.

Tiedot

595,00 €

Add to wishlist

Tiedot

AWQ-105PRO on ammattikäyttöön ja vaativille harrastajille valmistettu korkealuokkainen  sähköakulaite. 5 ulostuloa. (Voit stimuloida viittä akupistettä halutessasi saman aikaisesti) Akupisteiden hakulaite. Et tarvitse erillistä pisteenilmaisijaa tai voi käyttää tätä laitetta akupisteiden hakuun. Hauenleukakiinikkeet, voidaan kiinnittää akupunktioneuloihin tai niihin voidaan asettaa metalliset elektrodit ja stimuloida suoraan akupisteitä. Kaksi diginäyttöä. Saat asetettua erittäin tarkat taajuudet ja pulssileveydet jokaiselle kanavalle numeronäytön ansiosta. Myös pulssin leveys on säädettävissä. Ajastin stimulaatiolle.(Valo ja ääni indikaattorit ko. toiminassa) Äänimerkki ilmaisin. Useita eri pulssimuotoja valittavissa. Stimulointimahdollisuus myös suoraan etsintäpäällä. Vain napin paino ja voit stimuloida suoraan löytynyttä akupistettä. (Ei tarvitse käyttää ulostulojohtoja ellet stimuloi useita pisteitä samanaikaisesti. Nopeuttaa ja helpottaa hoitotapahtumaa.) Kulkee myös mukana kätevästi pienen kokonsa takia.

Toimii verkkovirralla ja myös paristoilla, joten soveltuu myös mukana kuljetettavaksi. Korkeaa laatua oleva ammattimalli, mutta edullisen hintansa takia myös harrate-ja kotikäytössä suosittu sähköakulaite. Säästää paristokuluja, koska toimii verkkolaitteella, joka kuuluu mukaan.

Uusinta tekniikkaa.

Paino 726 g. Mitat 255 x 175 x 75 mm.
Taajuusalueet ovat 1 - 100 Hz tai 5 - 500 Hz.

Ulostulo V: HI (korkea) 0 - 22,5 V - Low (matala) 0-10 V, ADP/STIM ulostulokanava: 0-40 V

Ulostulo virta: HI (korkea) 0-45 mA, Low (matala) 0 - 20 mA.

Pulssileveydet säädettävissä 10 -500 uS - säädettävä, Pulssin taajuus (Pulse Rate) säädettävissä 1 - 500 Hz.

LED-valo indikaattori "STIM" toiminnalla.


Toimii verkkovirralla - verkkolaite DC9V 500mA tulee mukana ja AWQ-105 PRO toimii 6 x 1,5 V:n C-koon paristoilla. (Paristot ei kuulu mukaan)

Mukaan kuuluu tarvittavat johdot ja liittimet ulostuloille sekä etsintä/stimulaattoripää.

Laite on erittäin helppo käyttää. Suosittelemme!