Information

Uudet tuotteet

• Akupunktio 97 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Akupunktioneulat

  Akupunktio on yksi Kiinalaisen lääketieteen hoitomuodoista ja sitä on harjoitettu jo tuhansia vuosia. Se on vielä tänä päivänäkin Kiinassa yksi käytetyimpiä hoitomuotoja. Kiinalaisessa lääketieteessä ihminen nähdään kokonaisuutena, jossa kaikkien elintoimintojen pitää toimia harmoniassa. Kiinalaisen teorian perustana on Qi-energia. Ihminen on terve, kun Qi-energia kulkee meridiaaneissa vapaasti. Jos Qi'n kierto häiriintyy, syntyy sairaus tai oire kehossa.

  Akupunktiossa käytetään erittäin ohuita teräksestä valmistettuja steriili kertakäyttöneuloja. Akupunktiohoitaja valitsee hoitoon sopivat akupunktiopisteet. Oikean pistämistekniikkaan kuuluu nopea ihon läpäisy.

  Akupunktiosta saattaa olla apua monissa sairauksissa kuten esim. krooniset ja akuutit kiputilat, niska- ja selkäkivut, iskias, jäätynyt olkapää, kasvohermohalvaus, kolmoishermosärky, astma, heinänuha, ruoansulatusongelmat, virtsarakon tulehdus, hedelmättömyys, PMS oireyhtymä, kuukautisongelmat, endometrioosi, vaihdevuosien oireet, nokkos- ja atooppinen ihottuma, psoriasis, stressi, masennus, jännitys, pelkotilat, migreeni, poskiontelotulehdus, reumatismi, sappivaivat.

  Kiinalaisen perinteen mukaan akupunktuuripisteet määräytyvät kehon elimiä kuvaavien meridiaanien mukaan. Sairauksien hoidossa pistelyllä vaikutetaan näitä meridiaaneja pitkin tapahtuviin virtauksiin, ja päämääränä on elimistön tasapaino.

 • Korva-akupunktio
 • Kirjallisuus - Akupunktio
 • Injectorit ja Lancet...
/sivu
Näytetään 13 - 24 / 97 tuotteesta
Näytetään 13 - 24 / 97 tuotteesta