Katsotut tuotteet

Uudet tuotteet

Myydyimmät

Lohikäärmeen Lääketiede Näytä suurempana

Lohikäärmeen Lääketiede

Lohik-lääk.tied

Uusi

Ensimmäinen kattava Kiinalaisen lääketieteen perusteiden esittely suomeksi. Kirja perehdyttää lukijan kiinalaisen lääketieteen teoriaan, peruskäsitteiden kulttuuriseen taustaan. Monipuolisin Suomen kielinen kirja Kiinalaisesta lääketieteestä mitä tällä hetkellä on painettu. Suositeltava kirja kaille akupunktion kanssa toimiville. 501 sivua.

Tiedot

65,00 €

Add to wishlist

Tiedot

Ensimmäinen kattava Kiinalaisen lääketieteen perusteiden esittely suomeksi. Kirja perehdyttää lukijan kiinalaisen lääketieteen teoriaan, peruskäsitteiden kulttuuriseen taustaan. Monipuolisin Suomen kielinen kirja Kiinalaisesta lääketieteestä mitä tällähetkellä on painettu. Todella kattava kirja, jossa on 501 sivua.

Lohikäärmeen lääketiede antaa nyt suomalaiselle yleisölle ensikertaa mahdollisuuden tutustua perinteiseen kiinalaisen lääketieteen teoriaan ja niiden kulttuuriseen taustaan. Kirjan kirjoittaja Elina Hytönen, on opiskellut kiinalaista lääketiedettä 14 vuotta mm. Ruotsissa, Kiinassa, Espanjassa ja Suomessa - Kiinalaisten, ranskalaisten ja englantilaisten opettajien johdolla. Hän harjoittaa kiinalaista lääketiedettä ammatikseen ja toimii myös alan opettajana.

Tätä kirjaa suosittelemme kaikille akupunktiosta työkseen tekeville tai alan harrastijille sekä opiskelijoille.

Lohikäärmeen Lääketiede
Elina Hytönen
501 sivua.

Lisätarvikkeet